Хванатата в изневяра тв. водеща Радост Драганова прави опити да се събере с бившия си съпруг Явор Златанов.

След като любовникът й, продуцентът на Биг Брадър, Ники Николов я захвърли, Радост се озовала в пълна безизходица, твърдят запознати, пише skandalno.net.

Най-големият проблем се оказал недостигът на пари. Драганова, която освен водеща на „Модерно”, е и юрист към „Архитектура и градоустройство” в Столична община, все се оплаквала, че едва свързва двата края.

Нуждата да подобри финансовото си положение, принудила Радост да преглътне гордостта си и отново да потърси бившия си съпруг.

Водещата постоянно звъняла на Златанов, който има фирма за асансьори, и го крънкала за пари. Драганова използвала дъщеря им Изабела, за да измъкне повече.

Явор Златанов, който и без друго плаща солидна издръжка за момиченцето, бил смаян от наглостта на прелюбодейката.

Бившата водеща на „Огледала” явно бързо е забравила за ожесточената кампания, която тя самата предприе срещу съпруга си, когато избухна сексскандалът с Ники Николов.

*Ники Николов (Снимка: New Moment)

Радост Драганова обвини мъжа си, че е побъркан, че заплашил да я залее със сярна киселина. Изневярата на тв звездата била ясна на съпруга й още преди папарашките снимки на прелюбодейците да излязат в пресата.

Радост често канела любовника си Ники Николов в семейното жилище, а това не останало незабелязано от съседите, които алармирали рогоносеца.

След развода с Явор Златанов, Драганова и партньорът на Нико Тупарев се събраха, но връзката им свърши след около година. Оттогава водещата не се е задържала за дълго с друг мъж, което неминуемо се отразило на финансите й.

Радост Драганова е известна с флиртаджийския си характер и мнозина се учудват, че не може да си хване гадже. Паричните проблеми обаче се отразили пагубно на красивото й лице, което в съчетание с лошата слава, не са особено привлекателни за силния пол.