След като съвсем скоро осъществи мечтата си и направи албум, изцяло посветен на едни от най-големите манастири, Радостина Паньова е готова да сподели със своите почитатели още една радостна вест.

Талантливата народна певица ще се сдобие с първата си рожба в началото на лятото.

„Майчинството е невероятно усещане, което не може да се опише. Много се вълнувам от факта, че ще ставам майка. Като за пръв път ми е малко притеснено, което е нормално, но съм сигурна, че всичко ще минe като по мед и масло” – коментира развълнувано Радостина, пише signal.bg.

Междувременно младата попадия зарадва своите почитатели с третия си самостоятелен албум „Хоро се вие край манастира”, който вече е на пазара. За да не усещат феновете на певицата липсата й в музикално отношение, Радостина е подготвила и видеореализации на три от песните към уникалния проект, първият от който -  „Роженският манастир” вече е познат на зрителите на Фен ТВ.

За да подгрее още повече пролетното настроение на всички, Радостина Паньова поднася на почитателите на народните ритми и видеоклип към песента, носеща името на албума. Освен „Роженският манастир” и „Хоро се вие край манастира” ценителите на българщината и българския непреклонен дух ще мога да се насладят и на още 8 невероятни изпълнения в албума на певицата.

Редом до изпълненията на едни от най-обичаните и популярни песни като „Белите манастири”, ще чуете и седем изцяло нови авторски творби: „Манастирската чешма”, „Сън ли сънувах”,„Звън край Бачково”, „Моят Свети Врач”, „Пред чудотворната икона”, „Песен за Черепишкия манастир”, които няма да оставят равнодушен нито един почитател на българския фолклор.

Талантливата певица на Ара Мюзик изпява на автентичен македонски език единствената песен в албума, посветена на манастир извън територията на страната ни „Сардисале Лешочкиот манастир”.

За да придаде още по-голяма живост и автентичност на песните си, в „Хоро се вие край манастира” Радостина Паньова работи с едни от най-утвърдените имена в тази област – текстописците Надежда Захариева, Свобода Даскалова, Катя Кирянова, а за музиката и аранжиментите се доверява на Здравко Георгиев, Сашко Митковски, Димитър Милев, Стефан Георгиев.

„Хоро се вие край манастира” – вечни песни и непреходни текстове за свети места - събрани за пръв път на едно място!