Рафи Бохосян, който успя са се нареди сред най-актуалните имена в новата БГ музика, спечели симпатиите на меломаните със запомнящото се участие в "X Factor".

През март миналата година той представи дебютното си парче "4321", което бързо се наложи като хит. Любимецът на тийн аудиторията вече натрупа опит с доста клубни участия. Най-голямата изненада за феновете обаче е появата му на сцената на фолк заведения. Самият Рафи също тези дни направи признание пред почитателите си, че се удивлява от слисаните погледи на някои посетители на нощни заведения, когато чуят музика, различна от попфолк.

"Едно от най-интересните и мистериозни неща, които съм виждал, е погледите на току-що спрелите да играят кючек гости на попфолк дискотека в момента, в който започвам да пея неразбираеми за по-голямата част! Мона Лиза ряпа да яде! В тези погледи е събрано учудване, недоумение, удивление от ставащото, дори подсъзнателен въпрос изниква: Какво се случва? Какво е това? Защо спряха чалгата? Жив ли съм все още? Съществувам ли? Хубаво е поп, R&B и рап изпълнители да пеят и в чалга дискотеки, да разнообразяват малко атмосферата, но още по-добре ще е, ако си вдигнем капаците и видим, че има повече от един стил музика! Надявам се хората в дискотеките да станат малко по-широко скроени и да уважават всеки един стил музика, пък ако искат да слушат друго. Така че погледите следващия път, като пея в попфолк заведение, да не са като на хора с разстройство, чудещи се къде е липсващата тоалетна, а като на нормално разумни хора! Толерантност му е майката, ама има време... ако има психолози, искащи да правят експерименти за човешкото поведение в нехомогенна атмосфера и обкръжаващи странични пеещи фактори, заповядайте на следващото участие на рап или поп изпълнител в попфолк дискотека или обратното :) Важното е музиката да пребъде, тя е нашето универсално лекарство!!!" - коментира младата поп звезда в своя фейсбук профил Raffi Boghossian.

Съвсем скоро Рафи ще зарадва меломаните с ново парче, за което бе споменал, че подготвя още през декември. Сингълът ще бъде придружен и с видеоклип. Певецът издаде, че песента е бърза.