На 29 януари 2013 година Рафи Бохосян навършва своята първа "зряла” годишнина, похвалиха се продуцентите му.

Двадесетият рожден ден на звездата на X Factor е важен и преломен момент в живота му.

Само за една година след края на формата родният тийн идол трябваше да поеме на раменете си тежестта на огромното медийно и публично внимание и отговорността пред феновете, които гласуваха за неговата победа.

За тази една година той убедително показа на публиката, че е напълно достоен за приза на победител. Дебютната му песен "4321” оглави всички възможни класации у нас само седмица след появата си в ефир, а самият Рафи се превърна във всеобщ фаворит и любим изпълнител както на концертни изяви, така и в клубовете в страната.

Той бе награден и с престижното отличие Бург на годината, присъждан на най-изявените бургазлии.

За да отпразнува двадесетата си годишнина точно на рождения си ден 29 февруари Рафи събира приятели и колеги в клуб Брилянтин София. Освен близките си приятели Рафи кани и всички свои фенове, които го подкрепяха през последната толкова важна за него година.

Всичките му фенове могат да се чувстват поканени на рождения му ден, където ще бъдат лично посрещнати от него в клуба.

На партито, което започва в 22:30ч., Рафи ще поздрави своите гости със специално подготвена за случая програма.

Той ще изненада публиката си с интерпретации на любими свои песни, основно в R’N’B стилистика, които никога досега не е пял.

За атрактивната програма ще му помагат и танцьорите от хип-хоп формация от Бургас, с която той се изявява на повечето от концертите си. Резидънт диджей на рождения ден ще бъде DJ Fed, който също е бургазлия и според Рафи е "един от най-добрите диджеи в R’N’B музиката”. Начало на партито ще даде симпатичният и приказлив Еди Казасян, по-известен като Дон Еди, който ще поздрави рожденника по арменска линия.

Двадесет годишнината на Рафи ще продължи с двадесетдневни тържества. След партито в Брилянтин, Рафи заминава за Бургас, където започва дългото празнуване с приятели от родния град и семейство.

За финал на празненствата младокът ще отпътува за Лондон, където ще си организира парти с приятели българи, живеещи във Великобритания.