Победителят от първия сезон на "X Factor" - Рафи, е категоричен, че успехът във всеки един аспект и сфера от живота, може да бъде гарантиран, ако човек е достатъчно упорит и се труди в тази посока.

„Бори се да извоюваш това, което искаш! Успехът е въпрос на много работа...“, бе един от много положителните и надъхващи призиви, които Рафи напоследък публикува в личния си профил в социалната мрежа.

„Не е важно откъде тръгват идеите, а докъде стигат... Може да си тръгнал в грешната посока, но тя да се окаже друга правилна! Рискът е важна част от това да направиш правилната крачка. Случвало ли ви се е всичко около вас да предразполага към неуспех, хората да ви казват, че няма да успеете и фактически погледнато нямате никакъв шанс, но въпреки това да успеете? Удоволствието е неописуемо и май май отново искам да го изпитам. Рискувайте, приятели!“, призова Бохосян.

Още по време на участието си в музикалното риалити Рафи стана известен със заразителната си усмивка и положително отношение към хората. Освен вдъхновяващи призиви в социалната мрежа, днес Бохосян взима участие в много благотворителни кампании и според негови близки той винаги е бил отзивчив и готов да помогне на хора в нужда.