Едно едро момче с колосална душа и глас, който разплита нервни възли от разстояние, ще превърне 9 май в празник за родните меломани. Рори Греъм, по-известен като Rag’N’Bone, ще покаже колко уязвим може да бъде като вокал зад осанката си на викинг в столичната зала „Универсиада“.

София е сред финалните спирки на турнето The Grande Reserve Tour, което стартира през февруари 2018 г и ще мине през почти всяка държава на Стария континент. Билетите влизат в продажба от 6 октомври, петък, в мрежата на ticketpro.bg и eventim.bg на цена от 50 до 90 лв.

Ако случайно сте изкарали последните две години в тотална медийна изолация и все още се чудите кой е този агент, който не бихте искали да срещнете по тъмно, то ще ви кажем, че той е един талантлив Human (б.а. „Човек“). Едноименният сингъл стана платинен в 8 държави, задържа се на върха на European Airplay за пет седмици и бе номер 1 в iTunes в 46 страни.

Рори хваща микрофона от 15-годишен, редейки рими в бара на баща си в родния Укфийлд. На 19 британецът вече е разпознаваемо име в местните блус пъбове, а в последствие се присъединява към брайтънската хип-хоп група The Rum Committee. С нокаутиращия сетивата микс от госпъл, блус, фолк и хип-хоп, Рори е първия BRIT победител в категорията „награда на публиката“ за 2017-та.