Голяма суета се наблюдава не само сред популярните жени, но и при мъжете. Всички обвиняват Лили Иванова, че си крие годините, но се оказа, че има един певец, който също се страхува да признае годината си раждане.

Райко Кирилов се страхува от старостта и прибягва до всевъзможни методи за подмладяване. Известният певец е върл почитател на филърите и често боцка лицето си. В резултат до такава степен е изпънал кожата на лицето си, че стои неестествено и хората му се подиграват.

"Стои неестествено изпънато, но в същото време и подпухнало. Не му отива, да се остави на годините. Все пак старостта е по-благосклонна към мъжете и научно е доказано, че стават по-привлекателни", коментират негови фенки. Райко от години боядисва и косата си, тъй като не може да понесе да се гледа с бели коси. За него се знае, че е роден на 9 септември, но е изтрил отвсякъде годината си на раждане.

По време на режима на Тодор Живков той е студент в Консерваторията. Негова преподавателка, също като на изгряващата по същото време – в началото на 80-те Камелия Тодорова, е първата ни попзвезда Ирина Чмихова. Но докато избягалата на Запад красавица спечелва от раз „Златният Орфей”, на Кирилов му се налага да чака много дълго върха на кариерата си. Докато състудентите му звездеят, той буквално бичи концерти. Достига по 16 на ден. Ирина Чмихова му дава първа категория – 60 лв. на участие. Само Лили Иванова взема двойно, припомнят от "Шоу".