Златка Райкова се е пооляла с цените на дрехите си. Плеймейтката иска 85 лева за бебешки анцуг, сякаш става дума за модел от световна марка, а да не говорим, че на такива цени се продават екипи за възрастни. Блондинката шие дрехи от няколко години, като бизнесът й процъфтява, а от няколко месеца предлага и детски спортни комплекти.

Модел на артикулите е синът й Благой Джуниър, който е на малко повече от годинка. Чаровното бебе умее да позира и вече успешно привлича камерите към себе си. Под кадрите на мъника, позиращ с детски анцуг, заваляха стотици хвалебствия от близки на Райкова. Всичките са категорични, че малкият е голям сладур и е много чаровно бебе.

Не особено радушно приемат цените на дрешките за мъници. "Та тя продава роклите на марката си за такива пари. Кой ще даде стотак за нещо, което ще бъде носено два месеца", коментираха възмутени майки.

В същото време една от най-коментираните носителки на титлата "Мис Плеймейт" даде гласност дали отново е бременна - новината, която се обсъжда в средите от известно време насам. „Не съм бременна. Не знам откъде ви е хрумнало, че ще ставам майка отново. Няма такова нещо", категорична е Райкова. С Благой Георгиев все още не мислят за втори наследник.

Самият Благо има още три деца – две от бившата гимнастичка Христина Витанова и едно от Есмер Омерова. "С децата на Благой се разбирам добре и никога не съм имала трудни моменти с тях, много са добрички", казва Райкова за Йоана и Давид, с които прекара празниците край морския бряг.