''Амбициозна жена съм и държа хората покрай мен да са такива''. Това признава откровено певицата в интервю за Love style и допълва, че тези които са в застой не я провокират да им отдаде това отношение, което им се иска.

Певицата разкрива още, че в момента е отдадена изцяло на работа по новия си албум, участията, както и на испанския език, което е още едно доказателство, че е човек, който постоянно търси нови пътища за развитие и не спира да обогатява светогледа си.

“Една от целите ми до 33 години беше да говоря два чужди езика”, разкрива още Райна, пише planeta.tv.

Тя допълва, че с английския се справя добре, а френски е изучавала в училище, но не е бил езикът, който я привлича. Избрала е испанския език, защото както казва:

“Харесва ми екзотиката на Испания и на хората там. Още от сега съм решила да отпразнувам рождения си ден в Барселона, където ще прекарам няколко дни с приятели”, разкрива в аванс Райна.



Певицата допълва, че е щастлива, че има възможност и в свободното си време да практикува езика, защото си общува в социалната мрежа със зеленоокия красавец Райна oт Доминикана, с когото се е запознала по време на своята ваканция там.

“Вече получих няколко предложения за брак от него, но му казах, че това няма как да се случи, защото ние дори не се познаваме”, разкрива още Райна.