Вече втора седмица Райна и Андреа продължават спора си относно текст, който блондинката откраднала от колежката си.

Райна била записала въпросната песен в Гърция, когато поетесата Мариета Ангелова я сюрпризирала с новината, че всъщност текстът е излязъл в парче на Андреа.

Любимата на Кубрат Пулев взела половината от текста без знанието на авторката и без да й спомене името. Мариета се обаждала на Андреа, но тя не си вдигнала телефона, пишат от kliuki.bg.

„Запалих се, защото целият ми труд отиде на вятъра, както и трудът на много други хора, които се занимваха с това парче. Аз не следя творчеството на Андреа и почти не слушам попфолк музика напоследък. Въпросът е, че вложих излишни пари и време да ходя до Гърция да записвам и накрая всичко отиде по дяволите. И ме хвана яд, че вместо Андреа да се извини – хайде, не на мен, но поне на Мариета, тя написала нещо, че това било като рокля, която аз съм си харесала, ама тя била купила преди мене. С тази разлика обаче, че тази рокля тя я е взела, но изобщо не я е платила. Така че… не стига, че е сгрешила, ами вместо да се извини, постъпва нагло, което за мен беше просто необяснимо. Аз разбирам, че успехите, които е постигнала, явно са й дали самочувствие да се главозамае и да разсъждава по този начин, но не е хубаво да се случват такива неща – като направиш на някого лошо, това винаги ти се връща“, казва Райна в новия брой на списание „Нов фолк“.