Най-новият клип на Райна “И дори да боли” вече е факт в Planeta Official и в ефира на телевизия “Планета”.

За феновете това е една дългоочаквана песен, защото изпълнителката не е издавала балада от пет години. “И дори да боли” е много музикантска песен, с живи инструменти, а автор на музиката и аранжимента е гръцкия композитор Dimitris Bisdekis. Красивата мелодия е интерпретирана от популярни гръцки музиканти.

Пред телевизия “Планета” Райна направи емоционално признание:

“Песента е с много силен текст, написан от Мариета Ангелова и съм сигурна, че много души ще бъдат докоснати. Става дума за трудната, но не невъзможна любов. Публиката дълго ме поощрява да запиша именно балада, защото всички лирични мелодии в моя репертоар стават хитове като “Гасне пламък”, “Ти си ми всичко”, “От един инат”, “Разделени” - дуета ми с с Магапаса, “Ти ли си”. Затова реших да прибавя още едно хитово заглавие.”



Режисьор и отговорен оператор на лентата е Николай Скерлев, който от своя страна заложи на романтични кадри. Специално участие в “И дори да боли” има Атанас Месечков, с който Райна има кратки танцувални откъси. Певицата се е спряла на него, защото хората ги харесват като танцуваща двойка от съвместните им изяви в различни риалити формати.



Във видеото изпълнителката е много чувствена и залага на естественото си излъчване. Част от кадрите са реализирани в конната база в Борисовата градина. Видеоклипът към “И дори да боли” е заснет през месец август, преди Райна да замине за Куба. Певицата сподели, че е изчакала подходящия сезон, каквато е есента, когато мелодията ще звучи в унисон с емоциите и чувствата на хората.