Бившите любовници Райна и Константин демонстрираха опасна близост, пише "България Днес".

Фолкизпълнителите, които бяха заедно повече от 5 години, за пореден път се събраха на едно и също място. Случайно или не, Райна реши да посрещне имения си ден (8 ноември - Архангеловден) в дискотеката на Коцето в Студентски град в столицата.

В понеделник вечерта двамата се качиха на сцената в нощното заведение като сценични партньори, но посетителите забелязаха, че химията между тях не е изчезнала. Двамата танцуваха тяло до тяло и уж неволно се докосваха. Постепенно се появиха прегръдките и лицата, приближени само на няколко сантиметра едно от друго.



В дискотеката Райна пристигна с мощна компания, сред която се открояваше моделката Велина Узунова, с която често пътуват зад граница. Изпълнителката обаче прекара солидно количество време с бившия си, който отново демонстрира премрежен поглед и внушително чувство за хумор. Неизбежно Коцето беше атакуван и от студентки, които бленуваха за снимки с него, но той остана неотлъчно до бившата си, показвайки й, че има специално място в сърцето му.



Остава загадка как официалната съпруга на Константин и майка на двете му деца - Надя, е приела поредната заигравка на изпълнителя. Не е тайна, че дълго време тя ревнуваше от предшественичката си, но впоследствие реши да демонстрира зрялост и публично заяви, че Райна е добра семейна приятелка и няма нищо против да се забавляват заедно. Въпреки това у страничните наблюдатели останаха съмненията, че Надя не е напълно искрена. Факт е обаче, че през последните години Коцето е свързван с десетки жени и са му приписвани какви ли не авантюри, но той продължава да е със съпругата си.



Навръх имения си ден Райна получи честитка и от продуцентите си от "Пайнер", които й пожелаха много участия. Напоследък санданчанката не се радва на голям интерес от клубовете и все по-рядко може да бъде видяна да пее в нощно заведение. Затова и почитателите й разчетоха като ясно намигване от "Пайнер", че участията е хубаво да зачестят.

Снимки: Plazza Dance Sofia