Попфолк грацията Райна е изпилила нервите на Нико Тупарев. Бившата на Коцето се е пазарила като за световно с продуцента на "брадърите".

Първо тя била обещала да влезе в Къщата за две седмици срещу едни пари, но после е променила мнението си относно обема на хонорара си. Говори се, че Райна в никакъв случай не желаела да пада по-долу от сто бона, пише ''Стандарт''. Дали красивото момиче е успяло да получи желаната сума обаче, може само да се гадае.

Припомняме, че въпреки, че беше обявена на сайта на шоуто като участник, фолк дивата не се появи на старта на риалитито в понеделник. После снимката й от сайта мистериозно изчезна, а форумите в интернет изпушиха. Феновете на "пилето" на фолка така и не разбраха какво се е случило.

По-късно от шоуто обясниха, че няма драма, а Райна била възпрепятствана заради участия, предаде ''Труд''. Певицата все пак ще влезе в "Биг брадър ол старс", тази вечер, твърди  източник от шоуто, а късно снощи се появи и съобщение в страницата й във Фейсбук, което потвърждава тази информация.

В него певицата заяви, че влиза със смесени чувства в риалитито. ''Нямам за цел да създавам ''прекрасни'' впечатления за себе си'', заяви брюнетката и допълни, че няма намерение да реве безпричинно, за да предизвиква симпатии, въпреки че това често била успешна стратегия. ''Влизам с друга нагласа, а именно - непринудена, свободна и тръпнеща за нови предизвикателства.'', разкри мотивацията си певицата.

Вижте цялото й съобщение тук: