Фолк певицата Райна върза зверска тенекия на „ВИП Брадър Ол Старс".

След като потвърди участието си в риалитито, подписа договор, снима визитка за предаването и бе включена в сценария, тя внезапно изчезна от полезрението на продуцентите.

Пилето от Сандански така и не се появи в понеделник вечер в Нови хан за живото предаване, за да влезе в къщата с останалите съквартиранти.

„10 души влизат в къщата днес. Те ще се присъединят към двете Златки, които вече са там", обяви Ники Кънчев в понеделник вечерта. Но в крайна сметка хората, които прекрачиха прага на Големия брат, бяха само 9. До последния момент продуцентите чакаха Райна да дойде и да изпълни ангажимента си за участие в риалитито. Но тя не се появи и не даде никакви обяснения за внезапното си изчезване.

„Не знаем защо не дойде", признаха пред „Всеки ден" хора от екипа. Те разкриха, че Пилето е била включена в предварителния сценарий, но понеже я нямало, се наложило в движение да разместват реда на влизане на участниците, надявайки се, че просто закъснява, но все пак ще се появи. Когато тя така и не дошла, се наложило Ники Кънчев да обяви край на предаването половин час преди планираното. „Нямахме какво повече да пуснем, затова прекъснахме малко нелепо, но беше по-добре, отколкото да оставим водещия да се чуди какво да прави в ефир", разказаха още от екипа на риалитито.

Те продължават да умуват какво да правят с отсъстващата Райна. Не могат да се начудят защо ги е поставила в такава неудобна ситуация, след като уж всичко е било уговорено

Според запознати певицата е отказала в последния момент участието си, след като научила, че й готвят капан. Тя получила информация, че в някакъв момент в шоуто ще влезе бившият й интимен приятел Константин с мисия да я провокира. Притеснена, Райна буквално изчезнала.

Феновете на фолкаджийката вече се притесняват къде е тя и какво става с нея. Миналата седмица Пилето обяви мистериозно: „Риск печели, риск губи, дано този път рискът си струва... Ще ми липсвате...". Това разтревожи много хора, които се зачудиха къде ли отива Райна. В музикалната й компания „Пайнер" не знаеха какво се крие зад тези нейни думи. Мистерията стана още по-голяма, след като фолк дивата изключи телефона си и така и не го включи дни наред. Въпреки това тя продължава да пуска свои снимки във фейсбук, но не дава обяснения за плановете си за бъдещето.