Лицемерието в отношенията между представителките на попфолка от години е сред най-коментираните теми в лекия жанр. Звездите в него престават да си говорят с години заради награди, клипове, статуетки, откраднати мъже. Никоя от певиците обаче не е скочила на война с цялата гилдия, както го направи Райна, известна с лютия си македонски нрав.

Още от началото на кариерата си Пилето на попфолка се отличава от останалите си колежки най-вече с това, че няма и капка силикон по себе си. Още когато прави първите стъпки в кариерата си, тя съзнателно се дистанцира от колежките си. Драстичното й отдръпване от гилдията настъпи след като стана гадже с Константин, пише Галерия.

Певецът е казвал неведнъж, че тя е болезнено ревнива, което е било повод за жестоки скандали по време на аферата им. Македонката изпадала в амок от слухове, че Коцето й кръшка с нейни колежки, а в резултат те прекратили всякакви отношения с нея, за да не изпитат гнева й.

Страстите в бурната й душа не утихват и след раздялата й с Константин. Певицата през годините не спира да напада колежките си, обвинявайки ги, че не могат да пеят, правят песни на конвейер, залагат на пошлостта и разчитат на богато спонсори. "Измисляме си идеалния живот и се стремим да поддържаме всичко така, както ни е необходимо и изгодно. Фотошоп - виждаш онова, което искаш, а не отнова, което си. Демонстративни любови. Подражаване на скъпоизглеждащи мацки в Инстаграм и copy-paste на позите им, дрехите им, снимките им със 100 червени рози в леглото. Продажни души, продажни тела. Непрестанни демонстрации и парадиране с всичко. Пресилен, напудрени отношения, фалшиви сълзи", избухна преди време Райна.

Нападнатите певици не й останаха длъжни и заявиха, че тя е злобна, посредствена и с нереално високо самочувствие. Неслучайно македонката няма нито един дует с друга певица. Само от време на време общува с Димана и Галена.