Фалшивият милионер от „ВИП Брадър" Пламен Медаров е тайнственият любовник, по когото въздиша фолк певицата Райна.

Това издадоха хора, които са ги виждали да се натискат заедно, докато мислят, че никой не ги забелязва. Аферата им се пазела в тайна, защото Пламен е женен, пише ''Всеки ден''.

Малко преди Пламен да влезе във „ВИП Брадър", Райна му поставила ултиматум - тя искала любовникът й да избере дали ще бъде с нея или със законната си съпруга. Марионетката на шоуто обаче така и не успял да събере смелост да напусне жена си, но не искал да се разделя и с любовницата. Затова решил да отложи решението, влизайки в риалитито.

Връзката му с Райна била отскоро. Двамата се запознали малко след като певицата окончателно се разделила с илюзиите, че ще успее да стане законна половинка на друг женен мъж - италианецът от кубински произход Майкъл Фонтс. Когато се запознала с Пламен, тя не подозирала, че е обвързан. След като обаче разбрала за това, изпаднала в дълбока депресия, осъзнавайки, че отново се е натъкнала на неподходящ човек. Въпреки това се надявала, че Пламен ще реши да изостави жена си и да остане с нея. Затова продължила връзката с него няколко месеца, преди да подпали фитила и да му постави ребром въпроса: „Избирай нея или мен!".

Медаров така и не могъл на набере достатъчно смелост, за да направи този избор. Накрая Райна му била дузпата, заявявайки, че няма да го чака цял живот. Пламен така и не успял да си намери подходящо оправдание за отложеното си решение. Точно тогава дошло време да влиза в риалитито. В момента Райна ближе поредната си рана, нанесена от женен мъж, и рони сълзи, гледайки по телевизията как Пламен точи лиги по колежката й Лияна.