Райна явно наистина се е влюбила в Съединените щати, след като стана ясно, че удължава престоя си. В програмата й са четвърти концерт в Чикаго на 6 април и в Сан Франциско - на 7 април.

Миналия уикенд пилето на попфолка буквално взриви близо 300 българи в Ню Йорк, като им предложи 4-часов концерт с две различни атмосфери.

Сънародниците ни в Голямата ябълка поискаха от Райна поредица от български хора от всеки край на страната, а във втората част тя ги зарадва с най-големите си попфолк хитове, както и парчета от съседна Румъния, Гърция и Сърбия, пише bg-voice.com.

Концертът продължи до 4 сутринта, а веднага след него Райна пое към летището, защото на следващия ден гостува и на сънародниците си в американската столица Вашингтон. Там купонджиите не седнаха нито за минута по столовете, защото Райна държеше градуса на настроението висок, като изпълни всеки музикален поздрав на почитателите си. След като приключи с пеенето, тя се отдаде на латино танци с група афроамериканци, които не скриха учудването си от уменията на Райна, която преди време стана победител в танцувалното риалити "VIP Dance" на Нова ТВ.

Във вторник вечерта тя продължи хит маратона си с концерт за българите в Атлантик сити.

Турнето на Райна продължава този уикенд с концерти в Денвър и Атланта, а другата седмица се завръща отново в Чикаго и Лас Вегас.

Междувременно певицата не забравя да дава последна информация на феновете си във Фейсбук, като по-рано днес им разказа как си изкарва в САЩ и им обеща клип на "Вътре в мен", когато фен страницата и в социалната мрежа достигне 20 000 почитатели: