Напук на клюките, че е успяла да забърше сериозно гадже, Райна все още търси мъжа на живота си.

Изпълнителката призна пред „Монитор”, че ще се отдаде на работа по време на декемврийските празници, а единственият ден, в който ще си вземе почивка, е на Бъдни вечер.

Най-голямото желание на македонското пиле е да открие подходящия мъж.

„Желая мъжа, който е с мен, да ме кара да се чувствам истински щастлива. Не съм от хората, които хаотично се впускат в някакви любовни преживявания”, уверява ни Райна.

Изискванията й към мъжете не са много големи.

„Мечтая си за отговорен партньор. Да е мъжкар преди всичко. Напоследък всички, които са около мене, са доста страхливи. Обичам, когато давам всичко от себе си, да знам, че го давам на правилния човек”,споделя изпълнителката.

Райна е категорична, че Коцето е затворена страница в нейния живот.

„В момента, в който разбрах за неговите забежки, Константин стана минало за мен. В този момент от живота си разбрах, че никой не може да ти даде това, което не притежава. Прецених, че няма смисъл да възлагам някакви надежди, при положение че той не е човекът, който ще ми даде това, което искам”, коментира преди време раздялата с дългогодишното си гадже.

„Когато се появя някъде с него, веднага ни изкарват гаджета. Не знам защо продължават да го правят. Тази история е интересна на жълтите медии и те обичат да си я доукрасяват. Аз направих своя избор да се разделим и не съм съжалявала досега”, кълне се певицата.