Фолкпевицата Райна, наричана още пилето на поп-фолк музиката, се е замислила да напусне България и да заживее в някоя по-уредена западна страна, като Швейцария.

Кариерата на изпълнителката от известно време е в застой и това е една от причините, които я притискат да вземе крайното решение, пише в. "ШОУ".

В допълнение към това се появява и едно странно запознанство от преди около година. Не става дума за мъж, а за възрастна дама, с която македонското девойче се сприятелило.

Райна
ходила на гости на новата си възрастна дружка в Швейцария и се влюбила в страната. Оттогава не спира да мечтае да си стегне куфарите и да заживее спокойно там.

В началото на миналата година Райна прекара два месеца в Куба, където интензивно изучаваше испански език. На курса се запознала с доста по-възрастна жена, дошла за същото от Швейцария.

Всички я смятали за откачена, тъй като разказвала истории, които на останалите им се сторили налудничави. На по-късен етап Райна я посетила в родната ѝ страна и разбрала, че всичко, което възрастната дама разказвала, е самата истина.

Въпросната жена се занимавала с проектиране на екокъщи и е била доста богата. Пилето на поп фолка дори се решило да си купи място, на което да си построи своя мечтан дом.

 

. #me #home #homemadefood #homesweethome #cute #lovely #...

A post shared by RAINA (@raina_terziyska) on