Райна успя да заблуди светските клюкари, че заминава на почивка в Тайланд заедно с новото си гадже Светльо. Е да, ама не.  Райна е била без Светльо на дълго плануваната почивка. Всъщност изпълнителката на „Пайнер" никога не е споделяла, че точно той е заместникът на Коцето.

Преди време пилето на фолка сподели за „Хай клуб": „Заминавам с близък човек за 20 дни в Тайланд, след това се връщам, ще карам шофьорски курсове, после записи, пак лекции и т.н. Графиците са само за работата ми, но не и за личния ми живот. В него всичко е тук и сега."

Ясно е, че Райна не е отишла сама в Тайланд. И дали този близък човек не е новата й изгора! Или пък защо не някоя приятелка? Райна побърза да пусне снимки в профила си във Facebook, на които се вижда, че е сама. Появиха се слухове, че Райнето заминала за далечната страна, за да лекува депресията с шопинг терапия. Шушука се, че още не може да преглътне разлъката си с Коцето.

И това не се оказа вярно. Певицата сподели - основната причина за заминаването е да си почине наистина добре. Тя не отиде за шопинг или нещо подобно, а за да опознае един нов свят и да се докосне до екзотиката на Тайланд. Програмата й била запълнена до дупка - сафари, разходка в Банкок и на о-в Пукет, както и посещение на ферма за слонове, разходка до остров Пи-Пи, където е сниман филмът "Плажът".