Поп фолк иконата Райна направи изненадващо признание за сексуалната си връзка с Константин, което потресе огромна част от техните общи фенове.

Години след раздялата тя призна, че певецът никога не я е привличал сексуално, въпреки че действително го е обичала от цялото си сърце, пишат от lifestyle.bg.

Красивата македонка допълни, че в основата на тяхната връзка преди всичко е стояла платоническата любов и дългите разговори на лунна светлина. Когато се налагало да правят секс тя отстъпвала, но само и единствено, за да не огорчи с отказа си своя възлюбен.

„Истината е, че никога не съм усещала познатото бодване под стомаха, когато съм била в близост до Константин. Изключително редки са моментите, в които ме е привличал за нещо повече от сърдечна любов. Усещах, че това му тежеше и в крайна сметка се разделихме, за да не го мъча повече" - призна певицата.

Константин отказа да коментира разкритията на бившата си възлюбена Райна и отсече, че не го интересува какво се говори по негов адрес. По всичко си личеше обаче огромното му разочарование, защото и той на свой ред сподели, че не я е намирал за особено възбуждаща в леглото.