Певицата Райна отново влезе в разпра с журналистите, написали че си е оперирала носа. Изпълнителката непрекъснато опровергава съобщенията за интимния си живот с дълги статуси, в които изказва искреното си възмущение от поредната новина за нея. След като бившата на Константин публикува датите от турнето си в Северна Америка, за да опровергае мълвата че няма участия, сега й се наложи да пише нов статус, а именно, че не си е правила пластична операция на носа.

„Скъпи жълтъци, жълтури и мамещи хората клюкарници -добре, че сте вие да ми ''правите'' редовно ''хирургични интервенции'', че хем е безболезнено, хем безплатно:)
След хилядите кубици силикон, които през годините ми ''наляхте'', къде ли не, сега се ''сдобих'' и с нос, скули, дупе, и какво ли още не, благодарение на вас и жалките ви опити да шокирате с нещо, нитипично за обекта на фантазиите ви...
''Тунинговахте'' ме ''От-До'', та, добре, че сте вие, щото всичко, което ми ''променяте'', не бих пипнала, иначе, дори на ум:)
Майка ми и баща ми, достатъчно са се постарали, за да нямам драми с начина, по който изглеждам 36г. по-късно”, написа фолкаджийката. Явно Райна е против правилото, че няма лоша реклама, но няма как да отрече, че подобни писания й правят безплатен пи ар доста често.