Попфолк певицата Райна отново търси любовта, призна тя в телевизионно интервю. Иска да намери някой, който да я накара да се развълнува, да обсеби мислите й и да иска да го вижда отново и отново.

Изпълнителката на "Монахини будни няма" Райна отново е в търсене на любовта. Изискванията й към човека до нея са съвсем прости - да е отговорен и силен. Трябва да може да я накара да се почувства жена, да обсеби мислите й, да я развълнува и да й се иска да го вижда постоянно.

В миналото имала човек, който да е заемал такова място в живота й, само че това не бил колегата й Константин, с когото имаше връзка цели пет години. Всички мислеха, че двамата ще  останат заедно завинаги, но в един момент чувствата им изстинали и отношенията им се превърнали в пълен фарс, пише blife.bg.

"Нямам човек до себе си", призна Райна, като допълни, че се надява да срещне човека, който да я направи много щастлива. Не се отчайва, защото е сигурна, че любовта ще я намери.

За нея една връзка, ако не я удовлетворява, се превръща в някаква преструвка. Гласивитата брюнетка се дразни от спекулациите в медиите по неин адрес, но нищо не може да направи. Не съжалява за нищо, което и се е случило в живота.