Пилето на попфолка Райна от известно време няма постоянен приятел, но според нея това никак не й се отразява зле.

Не страдала от липса на мъжко внимание, освен това сериозните отношения били губене на време, обясни тя в телевизионно интервю, пише blife.bg.

Още откакто Райна се раздели с Константин преди няколко години, всички нейни почитатели се вълнуват с кого прекарва нощите си. Истината е, че в момента няма никой постоянен, само че това не е съвсем лошо според нея.

"Има кандидати, но това не значи, че има някой, който съм допуснала до себе си. Но изобщо не съм на сухо", отговори попфолк дивата на въпроса за мъжете в живота си.

Освен това скоро щяла да пътува към Куба, за да търси мускулести мулати. Предварително е проверила и вече знае, че там се ходи без мъже. Затова е планирала екскурзия само с приятелки.

Именно за такива преживявания изпълнителката събира своите хонорари. Не събира пари, за да си купува някакви материални неща, а за да си подари поне веднъж годишно двуседмично пътешествие.

Обича да ходи по екзотични места и вече е била в Тайланд, Сингапур, Индия и Америка. Иска й се да обиколи целия свят, само че за реализиране на тази своя голяма мечта ще трябва доста да поработи.

По празниците обаче Райна ще е в компанията на бившия любим Константин. Двойката има много дуети и затова често ги канят заедно по участия.