Райна е поредната певица, която недоволства от номинациите за предстоящите награди на "Пайнер". Тя не скри огорчението си от факта, че името ѝ не фигурира в нито една категория, въпреки че през 2012-та направи впечатляващо турне в САЩ.

"Благодаря на всички, които са ме подкрепили! Това беше първото, което научих, когато се върнах вчера от Куба и Мексико... Стана ми мъчно, когато разбрах, че дори не съм попаднала в единствената номинация, в която нямам конкуренция тази година.

Но бях подготвена за това, поради простата причина, че организаторът на моите концерти в САЩ вече не работи с фирмата ни, така че от тази гледна точка, аз просто не фигурирам като изпълнител, нищо че имах ТУРНЕ с 15 концерта, повторна покана и публика, която наистина съществуваше, не само медийно...

Но явно 3 концерта с по-малко публика са = ТУРНЕ... Такъв е животът... За мен е важна истината, но често тя бива заобикаляна... И не се притеснявам да изразя мнението си...

Колкото и да не ми е приятно поредното омаловажаване на това - ще бъда част от концерта и ще пея за всички, които ме обичат и очакват", ожали се Райна в социалната мрежа, цитира blife.bg.