Райна разкри в "Открит микрофон", че след излизането на фолклорния ѝ албум се е отдала на реализирането на попфолк проектите си.

Фолк звездата подготвя няколко нови песни, но сред тях не е обявеното преди време парче от Велислав Драганински. Предстои продуцентите ѝ да решат на кой от синглите първо да заложи.

"Едната песен е на Оцко, а другата на Радомир Кишев. Те са много различни от предните ми проекти. Нещата вървят натам, че в момента е подходящо да реализирам песента на Оцко. Надявам се времето да е хубаво, защото съм планирала да снимам видео в края на месеца на една от двете песни. За видеото съм говорила с Ники Скерлев, но сме много зависими от времето, защото искам да снимаме навън, а не в студио" - сподели тя.

Певицата обясни още: "Песента на Оцко е по текст на Мариета Ангелова. В нея има автобиографичен момент. Самият текст е в унисон с времето и нещата, които ни заобикалят. Песента е ударна с много силен текст. Песен, която почитателите ми очакват да чуят от доста време".



За другия подготвян сингъл изпълнителката разказа, че най-подходящото време да го пусне е след няколко месеца.

"Песента на Радомир Кишев е жестока. Много закачливо парче, но смятам, че ще ѝ отива да излезе с видео през пролетта. Автор на текста е Анастасия Мавродиева" - поясни тя.

Райна издаде в аванс и за още един интересен проект, за който каза, че на този етап има само готова мелодия.

"Имам и трета песен, която е подарък от Крис Кей. Уникална е. Ще я дам на Мариета, защото знам, че когато чуе песента ще направи текста за отрицателно време. Винаги усещам кога тя прави една песен с много силно желание и вярвам, че когато ѝ дам тази песен ще е така" - каза изпълнителката на "Пайнер", пише signal.bg.