Поп-фолк изпълнителката Райна има нова половинка в живота си. За любовната афера разкри самата певица, след като публикува няколко фотоса от Румъния, на които мистериозният мачо я държи за ръка, пише "Телеграф".

Почитателите на красавицата от Сандански са на седмото небе от щастие, тъй като това е първият мъж, който Райна показва. Те са категорични, че макар лицето на новия да е скрито от камерите, става дума за сериозна връзка, за която Райна съвсем скоро ще проговори. Според запознати певицата има отношения с въпросния човек от няколко месеца, но чак сега си позволява да публикува общ фотос.

В момента двамата са на почивка в Румъния, като най-вероятно ще останат там до средата на февруари. Райна и новият й са отседнали в един от луксозните хотели в Букурещ. Вместо обаче да ползват спа процедурите и минералните басейни, влюбените се отдават на дълги разходки из красивата столица.

Това е само една от плануваните почивки на Райна. Чаровницата се слави със скъпите си екскурзии, които често подарява сама на себе си. А покрай желанието й да пътува сега намазва и новият, който според слуховете не е дал и пукната пара за почивката в Бурурещ.

След раздялата с танцьора Светлин Димитров певицата отказваше да коментира интимния си живот и твърдеше, че няма човек, който да й е завъртял главата. Феновете обаче са категорични, че мъж има и е въропс на време Райна да разкрие името му.

Източник: БЛИЦ