Райна е заклет пътешественик и не пропуска случай да обикаля непознати земи на близо и далеч, защото както самата тя казва:

“След всяко пътешествие се завръщам с муза и имам вдъхновение да работя. Затова и често си позволявам да си го “причинявам”, защото след това имам много повече хъс за работа, имам повече мотивация.”

Последната покорена дестинация в списъка на изпълнителката се оказа Румъния. Райна споделя, че за първи път е в нашата северна съседка и й харесва:

“Тук съм с една много мощна група близки хора. Много ми харесва архитектурата на сградите в Румъния, има много пространство, много въздух и времето ни се оказа слънчево. Обиколих всички замъци, които са по-известни, естествено бях и в този на Граф Дракула близо до Брашов. Представях си това място по-страховито, отколкото всъщност е... Пресякохме и Сребърната планина, както наричат Карпатите и видяхме всички по-забележителни неща тук. Сега сме в Букурещ, разходихме се до прословутия Парламент и Триумфалната арка.”

Толкова за личния живот на Райна, защото певицата в последното си интервю за “Звездно” бе предизвикана да говори за любов и тя защити своето интимно пространство с финес на истинска дама:

“Аз имам личен живот, просто не го натрапвам, колкото и актуалност да носи това в днешно време, аз имам съвсем друга концепция за любовта и си я следвам. Смятам, че щастието е като чашата – колкото по-лъскава е, толкова по-чуплива е. Същото смятам и за любовта. Това са неща, които нямат уста, които не говорят. Те се излъчват. Едни щастливи очи можеш да ги видиш от километри, същото важи и за един празен поглед”, казва Райна.

Източник: planeta.tv