„Разочарована съм“, изплака Райна навръх Коледа и показа на всички във Фейсбук тъжното си настроение по празниците.

Не стига, че посрещна Рождество сама, но и по-тъжна отвсякога, призна самата певица, пише HotArena.net.

„Питаш ме защо осъмнах с чаша в ръка и защо разбих я след това, по-добре ме виж такава за последен път и тръгни към страшния си „съд“ ... След година-две ще минеш тук ТИ, може би, и ще видиш от ''ПОЖАР'' следи, само счупената чаша тъжно ще блести, кой от нас виновен е кажи...“, цитира песента на Лили Иванова Райна и не крие, че се чувства по същия начин.



„Тази песен я пеех най-много в Къщата на Брадъра, но никъде няма и 1 клипче, а все на нея ме избиваше вътре, като факс ми дойде от нищото... Продължава да ме държи, а не бях я слушала последните 13 години изобщо, и изведнъж - хоп! Нещата от живота... От „пепел“ не можеш да разпалиш огън... Затова не позволявай на „огъня“ да гасне, ако искаш топлинката от него...“, философства загадъчно Райна, без да споделя какво я притеснява.

Фенове и приятели я засипаха с въпроси какво й се е случило, но Райна отказва да коментира.



Според запознати причина за разочарованието й е кубинецът Майкъл Фонс, в когото Пилето призна, че е влюбена, докато бе в Къщата. След като излязла от Биг Брадър, тя се престрашила да му се обади и да му предложи да се видят. Досега не се осмеляваше, тъй като е женен, но решила все пак да опита.

Майкъл Фонс обаче се държал студено и дори грубо. „Съсипа я точно по празниците“, клатят глава фенове.