В първите дни на септември Райна зарадва почитателите на македонските ритми с два нови видеоклипа на песните “Целувай ме, мило либе” и “Пилето ми пее”.

Мелодиите вече са достъпни за зрителите в ефира на “Планета Фолк” и в интернет – в официалната страница на телевизия “Планета” в Youtube, Planeta Official, съобщават от музикалния канал.

До края на месеца се очакват и още нови видеореализации на песни от предстоящия фолклорен албум на певицата. Това ще е втори самостоятелен проект на изпълнителката, събрал любими народни мелодии.

Вчера Райна засне с режисьора Радослав Георгиев последните няколко песни от албума. Неслучайно именно родния град на изпълнителката е избран за снимките, защото един от проектите е посветен на Сандански.

Точно там, отново през септември 2001 година, Райна спечели и първата си голяма награда на фестивала “Пирин Фолк” с песента “Вековна земьо”. Оттогава певицата не пропуска да зарадва своите многобройни почитатели с нови фолклорни песни през първия месец на есента.

Следващата музикална изненада от Райна ще се появи на 15 септември в ефира на телевизия “Планета HD” и това е песента “Чешма шарена”, а до края на месеца изпълнителката ще представи и останалите песни, включени в албума, пише signal.bg.