На 8-ми октомври Райна ще събере своите почитатели, за да отпразнуват заедно появата на най-новия й фолклорен албум “Хубава си, моя горо”.

Фен клубът на певицата ще се проведе в музикалния магазин на “Пайнер” в София от 13.00 часа на улица “Иван Асен II” 51. Всички, които имат желание да се снимат с изпълнителката и да получат автограф лично от нея, ще имат тази възможност по време на срещата. Предаването “Бъди звезда” ще отрази фен клуба, а водещ ще бъде Атанас Михайлов, съобщава Планета ТВ.

Райна сподели, че с нетърпение очаква срещата със своите почитатели. Тя не скри, че е много щастлива от факта, че още преди да се появи на музикалния пазар, 200 бройки от албума “Хубава си, моя горо” са били поръчани от един от най-верните й почитатели.

Певицата издаде, че CD-та ще му бъдат връчени лично от нея и сподели още, че е отпразнувала рождения си ден на салса парти с нейни близки, но пълната част от празника ще бъде по време на почивката й до екзотично място, която тя си подари по повод рождения ден, пише signal.bg.