Само дни след като се завърна от Куба фолк певицата Райна вече е по участия.

Изпълнителката споделя, че си е прекарала неповторимо в Латинска Америка и е във възторг от Куба. Не такива впечатления изглежда има звездата от България. Тъй като се появи на участие в столична дискотека с охрана.

Доскоро Райна бе сред малкото певици, които се чувстваха достатъчно сигурни, за да пътуват по участия без гардове. По неизвестни причини обаче изпълнителката се обзаведе с личен охранител.

Мускулестият мачо следва певицата на всяка крачка. И държи далеч нахалните й фенове, коментират свидетели на последната й изява.

Конкретни причини за решението на Райна няма, но според запознати изпълнителката сериозно се притеснила заради някои от по-нахалните си почитатели. Вече няколко пъти тя ставала обект на бурни ухажвания в столични клубове, поради което се наложило да си наеме бодигард.

Паметливи припомнят, че преди няколко седмици певицата изживя доста неприятен момент, след като непознат й се нахвърли в столична дискотека. Тогава гардовете на заведението се намесиха и укротиха младежа, но Райна изглежда е решила да си спести и в бъдеще подобни произшествия, пише kliuki.bg.