Райна е готова с новия си музикален проект, който скоро ще бъде промотиран.

Изпълнителката този път заложи на композиция от хитмейкъра Оцко. Сингълът е със заглавие "Няма никога", съобщиха от телевизия "Планета".

За видеоклипа фолк звездата на "Пайнер" се довери на режисьора Йордан Петков, с когото работи и по лентата към предишния си проект "Хвана ли ми", излязъл в края на септември миналата година.

Подробности за новото попълнение в репертоара си за момента певицата не издава. Тя сподели само, че обявеното заглавие не е вярно.

"Да, имам песен от Оцко, текстът е на Лора Димитрова, но какво е името на песента не съм съобщавала. Не искам хората да бъдат заблуждавани и подвеждани. Истината е, че съм вложила много в този проект и се надявам почитателите ми да го оценят подобаващо. Запазвам в тайна заглавието. Клипът е реализиран с Данчо Петков, а идеите за него са на Георги Нинов" - обясни Райна.

Тя не пожела да коментира дали има някакъв конфликт с екипа на "Звездно", от ефира на което бе съобщено заглавието на новата й песен и това, че тя е отказала да участва в предаването, пише signal.bg.