Певицата Райна отново влезе в светлините на прожекторите, след като нейни колежки разпространиха поредната клюка за любовните ѝ неволи.

Според сведенията на други изпълнителки от бранша, в момента пилето на Константин се крие от бившия си, който пък я издирва под дърво и камък, бомбардирайки я с горещи СМС-и, пише lifestyle.bg.

Говори се още, че Райна е заплашила влюбения мъж, че ако не престане да я тормози, незабавно ще подаде жалба в полицията. Защото съвсем не е толкова свенлива, колкото опитва да се изкарва пред хората.

Запознати припомнят, че напоследък Райна съвсем го удари през просото. Съвсем наскоро тя нахока по телевизията своя бивш любим Константин, наричайки го алкохолик и наркоман. След това пък призна чистосърдечно, че е доста разкрепостена в секса и любимата ѝ поза е задната прашка, защото обича дълбоките взаимоотношения.

„Аз съм истинска тигрица в леглото. Не ми харесват дългите увертюри, обичам от вратата за краката. Ако ще правим нещо - да го правим, няма смисъл от цуни - муни и тем подобни глупости. Обичам и новите изживявания, не мога да търпя едно и също дълго време."

Райна допълни, че харесва най-вече атлетични мъже с богато въображение, които са в състояние да я изтикат до върха за нула време. А когато се разочарова от някой, просто спира да му вдига телефона. Явно и в този последен случай се касае за точно такова развитие на нещата, пише lifestyle.bg.