Райна полудя в Доминикана. Пилето на поп фолка се държи като отвързана в екзотичната република, а автентично видео доказва похотливото поведение на иначе примерната пайнерка.

Облечена в ултра къса розова рокличка, Райна върти дупе в лицето на шишкав чичко в един от най-яките клубове в Доминикана, пише hotarena.net. Певицата танцува предизвикателно заедно с приятелката си Велина Узунова, докато дебеловратият мъж потрива ръце и плакне окото в задните части на македонското девойче.

Райна не само забелязва похотливите погледи на шишкавелкото, но и умишлено го предизвиква, друсайки дупето си като бразилско барабанче.



„Какво се е случило с тебе, много палава си станала“, „Ехе, Райне, по-полека, мойто момиче, че като гледам тоя чичка отзад какви ти ги мисли“, и прочие коментари заваляха под клипчето.

Припомняме, че Пилето на поп фолка, освен хубав глас, има и талант в танците. Все пак тя бе победител в първия сезон на VIP Dance и оттогава нонстоп обикаля по фиести. Певицата често публикува във Фейсбук профила си клипчета, на които танцува предизвикателно с разни мачовци, но никога досега – с дебеловрати чичковци.



Запознати коментират, че 34-годишната фолкаджийка е отчаяна в любовта. Изпълнителката нa „По-добре сама“ е сама от дълго време и все попада на неподходящи половинки. „Вече е на годинки и иска да си има семейство, затова е готова на доста компромиси, би се хванала с всеки“, шушукат нейни колежки от фолк средите.