Райна се разгърди! Иначе срамежливата и праволинейна македонка започна доста да се отпуска пред камерите.

Пилето на фолка публикува своя снимка във Фейсбук от морето, където секси еротично е свалила презрамката на потничето си, а едната й гърда наднича похотливо, пише kliuki.net. На друга снимка пък брюнетката изцяло е смъкнала потничето, като леко се е извъртяла встрани, за да скрие прелестите си.

Не е ясно къде точно е правена фотосесията, но със сигурност предизвика бурни коментари от феновете на Райна. Особено мъжката половина от тях поздравяват певицата за невероятно еротичния начин, по който изглежда.

Някои обаче не пропускат да намекнат промяната в поведението и имиджа на Пилето. Първо си сложи силикон в джуките, сега пък започна и да се съблича. „На Райнето май отдавна са й паднали задръжките, не само дрехите”, подхвърлят възмутени дами.

Те недоумяват защо и Райна реши да следва пошлия стил и разгулното поведение на колежките си, при положение че има ред позитивни качества, с които може да блесне.

Изпълнителката на „Монахини будни няма” винаги е демонстрирала различност и се е разграничавала от чалгаджийското поведение на колежките си.

Напоследък обаче, Райна все по-често лъсва по участия с мега къси роклички и поли, които позволяват да се види дори бельото й.