Ресторантьори и управители на заведения не искат да чуват за Райнето.

Очевидци разказват, че Пилето много си е повярвало на възможностите след като е излязло от реалити формата. Вдигнало си хонорара, въпреки че повечето хора са отвратени от представянето й, а и не правила никакъв купон из кръчмите, разбра HotArena.net.

Бившата на Коцето си е въобразила, че с участието си в „Биг Брадър Ол Старс“ е възобновила известността си. Първите й стъпки след излизането от продукцията са били увеличение на тарифата за участия.



За нейно съжаление обаче поканите за пеене на плейбек по баровете станали все по-рядко явление – един път седмично и то не в много елитни клубове.

„За тази цена по-добре да поканим Преслава, Галена или Анелия. Поне като идват те, пълнят заведението с посетители, а Райна с „постните“ си песни не може да накара гостите да затанцуват, да не говорим, че от години няма хитове“, споделят ресторантьори.

През това време певицата силно си била повярвала, че участието й е било зашеметяващо и отново е на гребена на медийната вълна.

Светските клюкари обаче свеждат шансовете й за печалба до минимум. Разкриват, че дори Коцето се е отвратил от думите, които е чул от нея за него в „Биг Брадър“ и нямал никакво намерение да я кани в неговата дискотека.