В предпоследното за сезона издание на "Супершоуто на Румънеца и Енчев" Райна представи най-новата си песен “Кажи й, че съм ти сестра”, както и ремикс към станалата вече хит песен “Мирно”.

Певицата разказа подробно как се е стигнало до идеята за ремикса на песента.

“Един ден получих съобщение във Фейсбук, в което едно момче ми беше изпратило неговата импровизация върху моята песен, на мен ми хареса и…така. Ако трябва да съм честна, с него се запознахме преди малко, преди снимките за Супершоуто”. Певицата изпълни акапелно и част от вечната народна песен “Йовано, Йованке”, с която обра овациите на публиката.

“Имам много фалшиви профили във Facebook”, сподели певицата пред двамата шоумени. “И не само там“, допълни я Румънеца, който се оказа че дълго време си е писал с фалшива “Райна”, с абсолютното убеждение, че това е певицата. “Нямам мъж, на когото да готвя - в момента съм в сесия и цялото ми внимание е насочено към предстоящите изпити”. На въпроса дали се чувства щастлива, след като няма човек до себе си, Райна сподели: “Щастлива съм, да! Щастието не е само в любовта, то може да бъде открито в толкова много други неща!”.

Източник: planeta.tv