Зачената съм в Сибир и майка ми до последния момент останала в Русия и се върнала седмица преди раждането ми, призна днес певицата .

Родителите ми не са имали деца и прибегнали до последното възможно тогава средство – отишли при Ванга.

Тя им казала – ще си имате момиченце, но то може да бъде заченато единствено в Сибир.

Двамата толкова много ме искали, че се преместили да работят там. И веднага мама забременяла. Пак по препоръка на Ванга тя останала там до деветия месец, но аз трябвало да се родя в България.

Така и станало. Може би затова обичам пътешествията, смее се певицата. Единственото й хоби било да обикаля интересни места в света. Наистина печеля добре.

Но вместо да влагам парите си в тоалети и материални неща, ги пестя за пътуване. Ходих в Тайланд, в Монте Карло, в САЩ, а сега през януари отивам с приятелки в Куба и Мексико.

Нямам търпение просто да тръгнем. Бившата на Константин ще прекара празниците с него, но не интимно, а като общо участие. Медиите непрекъснато ни събират отново и отново, но не мисля, че това ще се случи.

Ние просто сме добри приятели и добри колеги. А от една любов е важно да запазиш после приятелството, казва тя.

Бойната дама нямала в момента мъж до себе си. Имала много ухажори, но нямало химия между тях, затова не започвала връзка.

Значи можем да кажем, че Райна е на сухо – обобщи Карбовски. Не! Не съм на сухо, а просто не съм намерила истинската любов, парира го тя. И не е вярно, че уча психология, за да имам там някаква диплома.

Човешката душа ми е интересна, себеопознаването също. Познах и научих много за себе си през тези четири години в университета.

Певицата призна, че още няма диплома, а е завършила само семестриално. Но меракът й е да запише и магистратура.