Фолк певицата Райна намерила момчето от новия си клип на „Ако е, да е“ във Фейсбук.

Той не е модел и затова е бил естествен и признава, че между тях наистина е имало химия.

Заснела е видеото с част от хонорара си от „Биг Брадър“, а с другата – отива на 10-дневна почивка, пише HotArena.net.

Пилето на поп фолка обяснява, че младежът, с когото й приписаха връзка, е открила съвсем случайно в социалната мрежа. Предложила му е да се снима в нейния клип и той приел.

Бил притеснен от по-интимните сцени във ваната във видеото, но в крайна сметка го преодолял и се получило, тъй като между тях имало химия. Райна споделя, че не са гаджета наистина, дори след снимките не са се виждали, а само чували.



Тя пък се е притеснявала от кадрите, на които е по бельо, тъй като била срамежлива. Но фактът, че харесва тялото си, я отпуснал и всичко минало по план.

Певицата не очаква приз от фирма „Пайнер“, тъй като чака по-голям. Била е поканена да се снима в италиански филм, но е отказала заради други ангажименти, и сега я е яд, пише сп. “LoveStyle”.

Не съжалява за участието си в шоуто Биг Брадър, тъй като е била себе си, не е играла роли, а победата не е била крайната й цел. Останала е с добро впечатление за Финдо, но не е изпитвала нищо повече от приятелство към него. Били се разбрали да го вземе в свой клип, но идеята не се реализирала. След предаването, споделя, че не се чуват.