Македонското пиле Райна мина в отбора на вегетарианците.

Певицата обаче не се е подложила на някаква драконовска диета. Райна е отказала месото от близо 6 месеца и се чувства повече от добре.

„Просто реших и спрях да го ям. Не ми липсва, но не се ограничавам и не спазвам пълно вегетарианство. Обожавам да си похапвам кисело мляко и забелязах, че кошмарите ми, които ме мъчеха, се изпариха”, разказа пред „Монитор” изпълнителката.

Райна разкри, че психологията й помага да пази душевно равновесие и да не обръща внимание на клюките, които се пишат в жълтата преса по неин адрес. Според най-прясната мълва експоловинката на Коцето обмисля да приключи с музикалната си кариера и да замине за Америка

След като завърши “Психология” в НБУ семестриално, фолк певицата ще си напише дипломната работа, след което смятала да замине за САЩ, където да продължи да учи.

„Няма такова нещо. Ако тръгна да опровергавам всички слухове, които се пишат за мен, няма да ми стигне цял ден. Последното, на което се смях, беше, че съм се страхувала да вляза в психиатрия за стаж. Аз отдавна изкарах няколко стажа”, разяснява певицата.