Райна прекара три невероятни дни в Сиатъл, където беше и старта на поредицата нейни концерти в Америка. Именно от тук, отново на Националния празник на България, 3 март, през 2012 година започна първото Презокеанско турне на певицата.

Райна разказа пред www.planeta.tv, че концертът в Сиатъл е продължил близо три часа като най-желани са били народните песни в нейния репертоар. С радост е открила, че специално място в сърцата на българите в Америка е запазено за “Тежко мина младостта” и “Що имала късмет Стамена”, а най- желаната от поп-фолк песните й е била “Зле те чувам”, която изпълнила три пъти на бис.

Останалите два дни в Сиатъл е прекарала в разглеждане на забележителности, които не е успяла да види при предишното си гостуване в града. Първият си свободен ден е посветила на опознаване на Даунтаун в Сиатъл. Успяла е да си направи уникална мини-фотосесия пред сградата на електронната търговска компания “Амазон”, а след това се е отправила към Алкай Бийч, откъдето се открива приказна гледка към Даунтаун. Посетила е и по-известните тузарски квартали в Сиатъл.

На следващия ден се е разходила отново до местността, където е сниман известния сериал “Туин Пийкс”, но е завалял един хубав дъжд и е използвала момента, за да опита местните специалитети в едно хубаво ресторантче. Вечерта е завършила отново в Даунтаун, където Райна се е превърнала в атракцията на салса парти.

Вчера вечерта беше полета на певицата за Лас Вегас, където ще пее тази вечер. До края на седмицата звездата на телевизия “Планета” ще има концерти в Маями – на 9 март, в Чикаго – на 10 март и Детройт на 11 март.