Четири месеца след като се наслади на красотите на Швейцария от първи лице, фолкпевицата Райна се върна в страната на хубавото сирене.

Този път в графика си с туристически обиколки, тя включи и курсове по голф. Изпълнителката на „Нахално хубава“ е отседнала в курортен комплекс на източния бряг на Женевското езеро. Екскурзията си в красивия град Монтрьо Райна предприе в компанията на кученцето, с което звездата се сдоби наскоро.

Да пътува и с образователна цел не е новост за певицата. Още в началото на годината тя отпътува за няколко месеца до Куба, където усъвършенства познанията по испански. Освен това Райна тества уменията си и в салсата.

В топлата страна звездата бе настанена в красива къща, чийто двор е осеян от цветя и прелестни палми. В часовете по испански красавицата за кратко води друг свой четириног другар – малко коте, спасено от улиците на Хавана. След като го видяла захвърлено с едва доловим пулс, тя завела животинчето на ветеринар. Той обаче не дал добри прогнози.

„Почти го бяха отписали. В крайна сметка обаче оцеля. Сега то си живее щастливо в Хавана, тъй като успях да му намеря стопанка”, обясни Райна след завръщането си от Куба.