Още с влизането си в Биг Брадър Райна предизвика оживени дискусии в онлайн пространството.

Голяма част от феновете не успяха да разпознаят в превзетата особа естественото, макар и малко избухливо момиче, което участва в първия сезон на ВИП Брадър заедно с половинката си Константин. На Райна никак не й хареса, че съквартирантите я имат за досадна

Изглежда годините не са се отразили благоприятно на характера на македонското девойче, което е станало изключително капризна и самовлюбена жена, видяха зрителите. Върхът на превземките на певицата обаче бяха снощните номинации в Биг Брадър. На тях Райна, без грам притеснение, заяви, че тя била най-голямата звезда в Къщата. „Нормално е да ме атакувате, аз съм много по-популярна от вас. Вие ми завиждате, защото съм поп фолк звезда и имам много фенове“, изцепи се чалгаджийката. С което предизвика взрив от смях сред останалите съквартиранти. И порой подигравки в онлайн пространството.



„Някой май много си е повярвал“, „Денди правилно я нарече „инфантилна лолитка“ и селянка“", са само част от коментарите на възмутени форумци. Вижте и вие как Райна се прави на голяма звезда пред съквартирантите си и преценете дали наистина си е повярвала прекалено много.