Често във Facebook попфолк певицата пуска обява „търся си гадже”.

Оказва се, че Райна не търси гадже за себе си, а за минипиинчерите, за които се грижи и които обожава.

Виновен е първичният инстинкт на любимите й същества от мъжки пол Дракон и Карпуз – минипинчерите, които са господари на сърцето й. Поне два пъти годишно се налага кучетата да разпуснат сексуалното напрежение и певицата старателно им търси булки. Породата е без значение.

„Трудно ми е да им намеря женски. Особено на Карпуз, който тежи едва килограм и двеста грама. Засега не може да си намери партньорка.



Тя не може да си представи живота без „мъжете” на четири крака. Сама полага грижи за тях, а когато е в чужбина, майка й влиза в ролята на кучешка бавачка.

„Вече ги възприемам като деца. Ще ме разберат хората, които гледат животинче вкъщи. Доставя ми удоволствие да виждам, че са щастливи и обожават да са с мен. Усещам, че когато ги обгрижвам, се чувствам по-щастлива.

С една дума: „Хубаво ми е”, не крие певицата в интервю за в. Монитор.



Грижите за кучетата не са лесни. „Това е ангажимент, който приемеш ли веднъж, няма връщане назад. Разходки, хранене, водене по ветеринари.

„Зимата ги извеждам за кратко, колкото да си свършат работата. Толкова им е студено, почват да треперят. Те са много крехки същества и лесно се разболяват,” обяснява грижовната стопанка. Когато температурите паднат под нулата, Райна им слага и кучешки памперси.



„Колкото и да ги навличам, винаги треперят и искат да се сгушат в мен."

Дракон и Карпуз притежават и собствен гардероб.

„Винаги когато пътувам в чужбина, им взимам по някоя дрешка. Имат дори пуловерчета от Сингапур. Любимата блуза на Карпузчо е с надпис „чудовище", а Дракон се чувства най-добре с облеклото си на охрана," не крие Райна. Лятно време кученцата вкусват свободата на разходките по дълго време.



Райна излиза от кожата си, когато чуе някой да казва, че малкият е по-сладък от големия. „Все едно да си разделиш децата – едното е по-сладко от другото. Забранила съм на приятелите ми да ги сравняват.

Изпълнителката разпределя любовта си между двете животинки с точност на швейцарски часовник:

„Когато вдигна единия, за да го гушкам, веднага и другият се нарежда на опашка. Те се ревнуват много един друг. Дракон постоянно демонстрира любовта си, докато Карпузчо се страхува и притеснява," разказва Райна.



Тя все още пази бебешката му играчка - гумено пате. Израснал е с нея и я мъкне навсякъде.

"То вече не прилича на нищо. Пера го в пералнята, но играчката се оказва в устата на Карпуз, където и да отиде," смее се стопанката. Тя няма време да скучае в компанията на любимците си. „Толкова се енергични. Постоянно ми се случват някакви филми с тях," смее се изпълнителката.



Кученцата винаги успяват да изкарат усмивка върху лицето й:

„Когато ги погледна, дори и да съм тъжна, всичко ми минава."