Райна се колебае дали е готова да стане майка.

Изпълнителката призна, че в даден момент се чувства готова, а в друг решава, че ѝ е рано. Тя не вярва, че ще срещне истинската любов, въпреки че е имала силни връзки.

"Първата ми връзка, с която имах 6 години бурна, пламенна любов, колкото повече години минават оттогава, толкова повече чувствам, че съм търсила точно това" - сподели Райна в "Станция Нова" и допълни: "Вече понатрупах и опит, научих това-онова и грешките, които тогава допуснах".

Певицата поясни, че когато прекрати взаимоотношенията си с някого, не се връща назад. Когато е обичана, Райна изглежда много различна, казва певицата, която в момента е настроена много песимистично, защото не среща човек, който да я накара да се чувства истински обичана.

"Не искам да се обграждам с хора, които не са ми по вкуса" - категорична е чаровната певица. За онези, които се питат колко различна е тя в личното си пространство, изпълнителката обясни: "Сценичният ми образ и това, което съм в живота не се разминават".

"След онази 5-годишна връзка с Константин, имах и още една 2-годишна връзка с едно момче, но тя приключи. За първи път през живота си проявих по-друго отношение - мислих първо за него, а не за себе си. На него му предстои нещо много важно, пък аз в една или друга степен, го разсейвах" - разкри Райна цитират от signal.bg.

Певицата се аргументира, че той трябва да реализира себе си в чужбина, а една връзка от разстояние, няма как да съществува, споделят signal.bg

"Той се появи в момента, когато с Константин приключих отношенията и беше най-близкият ми приятел в продължение на няколко месеца. Забелязах един ден, че той ме гледа с искрящи очи. За тези две години почти не сме се карали - много чисти, много искрени отношения. Аз търся дълбочина в една връзка" - каза още Райна и допълни, че бившият ѝ приятел е по-малък от нея.