Райно е победителят в първия сезон на най-българското риалити "Фермата".

Той спечели най-голям брой точки от трите компонента - гласуването на останалите фермери, вота на зрителите и справянето във фермерските задачи. Наградата бе връчена от г-н Павел Станчев, Главен изпълнителен директор bTV Media Group, който обяви и стартът на кастингите за втория сезон на шоуто.

Финалът премина под особено голямо напрежение за финалистите. Те трябваше да отговорят на въпроси на напусналите вече участници, да покажат уменията си в доенето на крави, стрелбата с брадва и познаването на Алманаха и да убедят зрителите защо трябва да ги подкрепят. Преди да дойде време за първата битка в последния дуел, Варсамов изнерви отново останалите участници и водещият Иван, който не се сдържа му направи забележка в ефир, че ще изгони Варсамов от студиото. По време на рекламите бившият затворник напусна студиото и не даде своя глас за нито един от финалистите.



Любовта на отпадналите участници отиде при Симо, който получи 6 гласа от тях, последван от Райно с 4 гласа и Нора - с 2 гласа. След трите дуела Симо драстично изостана. Райно поведе с общ сбор от 27 точки, последван от Нора с 20 и Симо - едва с 16 точки. 4% от зрителския вот отиде за Симеон. Нораа остана втора с 12% и Райно с рекордните 84%. 111 точки бе общия сбор точки на Райно, 32 точки за Нора и 20 за Симо.

Титлата "най-добър фермер сред отпадналите участници" бе определена и връчена от бай Георги на Мустафа. Титлата "баща на Фермата" бе връчена на Димитър за борбата на неговото семейство и усилията, които той положи, за да спечели формата.

Сн.: bTV