Бившата ководеща на модното предаване „Огледала“ Гергана Гочева издъхна едва на 38 г. Тъжната вест събщиха нейните приятели в социалните мрежи в навечерието на Нова година, а на 3 януари я изпратиха в последния път в храма „Света София".

Откакто слезе от екрана, Гери се отдаде на майчинството, като последното си трето дете роди през есента на миналата година. В последно време се е борила с тежко онкологично заболяване, но часове след Рождество е загубила битката.

Последно работеше в медията на Мария Бонева, която написа във Фейсбук: „Почивай в мир, милото ми момиче! С теб направихме първите стъпки в тв продукцията, беше водещ на първите ми събития и остана слънчев и верен приятел! Много тъжа, много е нечестно. Остави три прекрасни дечица, любящ мъж и семейство и приятели, които никога няма да забравят. Бъди звездичка там, където си! Много ми е мъчно и тежко. Вили Боршукова, благодаря ти, че беше до нея в трудното, бяхме страхотен отбор 2009“.

Самата коафьорка добави: „Ако можеше да я опиша, бих казала: светлина, доброта. Ако можеше да я върна, бих казала: „Божията воля“. Обичам те, Гергана! Знам, че вече си почиваш и няма страдание! Благодаря ти, че беше насърчение за мен! Почивай в мир, скъпа моя, един ден ще сме заедно в царството небесно!“.

Конова бе едно от лицата на „Огледала“ в първите му години заедно с Радост Драганова и Нели Атанасова, която има деца от Иво Карамански и актьора Александър Сано. Сред популярните личности на поклонението бяха също коафьорката Вили Боршукова, фитнес моделът Биляна Йотовска и др. В последните години семейството на Гергана се установи в Дубай и тя рядко се връщаше у нас, пише „Телеграф“.