Не съм получавала неприлични предложения, каза пред Сашо Диков по Нова телевизия бившата снаха на Милко Балев - Ралица. Тя визира цялата си кариера.

Никой не е идвал при мен, за да ми предложи да си легнем, аз съм традиционалналистка по тези въпроси, каза манекенката.

Във висшата мода, на нивото, в които съм работила не е имало елитни проститутки, каза още Ралица Балева.

"Джанфранко Фере се привърза към мен, когато работех като манекенка в негови ревюта", разказа Ралица. Той не се интересуваше от бен като жена, беше "от другата страна", но не го афишираше, допълни бившата снаха на Милко Балев.

В нормалния живот много повече са ме радвали комплименти за душевността и характера ми, отколкото за външния ми вид. Работя от години с тялото си, затова приемам, че трябва да имам добър външен вид, за да успея в професията си, каза в тв студиото Балева.

"Майка ми е австрийка, така че от самото начало говорех два езика - български и немски. По-късно в училище съм учила руски и английски, по-късно пътувайки научих френски и италиански и се справям и с испански", разказа тя.

Като бях ученичка се притеснявах малко от ръста си, тъй като бях по-висока от момчетата в класа, спомни си 180-сантиметровата манекенка.

Първият ми съпруг бе 7 години по-възрастен, а като ръст бе почти колкото мен, каза още Ралица. Когато един мъж е сигурен в себе си, той не страда от комплекси.

Тя нарече Калин Балев "бунтар", каза че се е обличал с кожено яке, носел дълга коса като художник и тя е била влюбена в него.

"Той е добър човек, с добро сърце", допълни манекенката. Според нея двамата не са се движели в средите на висшата комунистическа номенклатура, имали са собствен кръг приятели.

"Запомнила съм Милко Балев само с лични впечатления, никога не съм била пристрастена към политиката, но бях впечатлена от неговата ерудираност, четеше много". Ралица си спомни, че Балев ѝ е давал книги, които да чете.

Манекенката сподели, че изпитва носталгия за миналото, но днес България е по-хубава и модерна.

Със сегашният си съпруг се запознахме на едно парти с приятели и започнахме да се виждаме, сподели манекенката. Той не е голям богаташ, бизнесмен е, уточни Балева.

Първото си дете родих на 40 години, до тази възраст явно не съм срещнала мъжа, който да ме убеди да направя това, каза още манекенката. Според нея да имаш дете е голяма отговорност. Сега с дъщеря си тя се чувства много щастлива.