Теодор Салпаров и актрисата Ралица Паскалева се залюбили съвсем случайно.

След като се запознали покрай приятели и общували в социалните мрежи, националът по волейбол привикал звездата от "Откраднат живот" да го посрещне на терминал 2, където щял да кацне от Аржентина. Но за да не провокира любопитството на съотборниците и на журналистите, ефектната брюнетка паркирала почти на терминал 1.

Двамата разказаха за началото на връзката си в "Събуди се" и категорично потвърдиха, че са влюбени. Оказва се, че Ралица се разбира отлично не само с Жори, сина на Тео, но и с майката на момченцето, бившата съпруга на известния спортист.

Салпаров вече няколко пъти е бил на снимачната площадка на "Откраднат живот" и дори е намерил време да гледа Ралица в "Тирамису" в театър "София". Чаровникът обаче направи изненадващо признание - като приключи с волейбола, вероятно ще "изригне" в киното.

Тео припомни, че Ралица е далеч от екранната си героиня д-р Стилянова - за разлика от лекарката, Паскалева била много по-топла, ведра и усмихната. Двамата били потънали в ангажименти, но при всеки удобен случай актрисата се качва на самолета за Бургас, където е базиран волейболистът.